Sedan jag varit mammaledig kom jag tillbaka till mitt brödjobb inom bildbehandling. Trots att de anställt en tjej på min plats… Det kändes helt klart turbulent. Det kan ha att göra med amningshormoner också, men det var helt enkelt inte kul. Känslan att jobba FÖR någon som jobbar MOT dig. Jag hade väl tänkt att jag skulle hitta något nytt under mammaledigheten, men då hade jag ganska mycket animationsjobb för mig… Förra vintern fick jag jordens blomsterkvast när jag slutade för säsongen, jag anade förstås ugglor i mossen och sökte snabbt till en utbildning som hade platser kvar. Det har varit jätteroligt men var i slutändan lite slitigt också då jag ju ändå kom in och jobbade på ungefär som vanligt… Nu har jag sagt att det får vara nog! Jag vill ha klara besked och kanske fast anställning. Jag har satt ner foten:) Samtidigt har jag kommit in på Konstfacks bildlärarlinje!

arbetsprover

Tyvärr har jag inte så mycket csn kvar och de förlänger inte lånet längre, men iofs. om jag hittade ett extrajobb lite snabbt skulle det ju gå bra ändå… studenter har kanske lättare att få sådana? Det är en spännande tid just nu men lite konstig. Just nu väntar jag på de klara beskeden. Jag skulle ha fått dem innan sommaren först, sedan i fredags, och känslan av att jobba för någon som jobbar mot mig vill inte riktigt släppa…

Precis nu passade jag på att försent söka till Berghs Illustrationskurs på distans. Ja, det låter som att jag är totalt förvirrad och det är jag också. Ju mer man tänker på något ju mer vet man att man inte vet… Jag vet att jag i grunden är en idealist och jag vet att jag vill att det jag jobbar för ska vara något som gör gott… Sedan blir det någon slags kortslutning. Vi får se, det skulle också vara trevligt att kunna planera framåt nu när jag har en liten hemma. Eller är det meningen att man ska sluta vara så självcentrerad i sin oro och bara släppa taget om allt och tänka -Det ordnar sig alltid? Jag börjar tro att det är så…

Det blev plötsligt lite kallt…
Tagged on:     
3 visitors online now
0 guests, 3 bots, 0 members
Max visitors today: 6 at 01:12 am UTC
This month: 6 at 07-01-2020 09:32 pm UTC
This year: 41 at 04-14-2020 08:20 am UTC
All time: 64 at 01-07-2015 12:10 am UTC