Började på den här för länge sedan, har bara målat ett fåtal gånger men haft den liggande. Från början gjorde jag  den mer stiliserad, enklare. Sedan kunde jag inte låta bli och målade lite mer detalj. Vet inte om jag är klar än. Den får nog vara ett pågående projekt i ateljén… Men jag ska hitta ett nytt motiv och köra igång ännu en målning. Att välja motivet kvinna i hatt var ett sätt för mig att komma bort från att välja, sedan blev det ju ändå personen på bilden som blev viktig. Men det går lättare att måla när man har en ateljé i alla fall. Nu ser jag ett öra som måste tonas ner:) Jag ska nog ändra färgen på tröjan också, tidigare hade tavlan mer gult, ska nog ta upp det igen i tröjan, just nu har den en sådan skum lilagrå nyans… Då blir den lite gladare kanske.. På kortet var tröjan svart, det kan kanske också passa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Målning
Tagged on:             
1 visitors online now
0 guests, 1 bots, 0 members
Max visitors today: 6 at 01:12 am UTC
This month: 6 at 07-01-2020 09:32 pm UTC
This year: 41 at 04-14-2020 08:20 am UTC
All time: 64 at 01-07-2015 12:10 am UTC