Nu har vi haft ett efterlängtat 4-årskalas! Det var väldigt mysigt faktiskt. Sedan är jag mitt i en mycket uppskattad författarkurs som hålls av Jorun Modén. Jag kanske inte hinner så mycket som jag önskar, men det är ingen fara. efteråt kan man gå igenom övningarna i sitt eget tempo. Funderar redan på att ta en till kurs i höst. Det är väldigt avslappnande att skriva för mig. Jag har inga författarambitioner, har till och med kallat det Skrivare i en tråd på kursen:)

Ett tag trodde jag att jag tappat all fantasi, det händer kanske alla runt 30-års strecket? Sedan gick jag en manuskurs och blev helt fascinerad av allt som bara dök upp. Det är lite där jag är nu. Bara nöjd och glad av att läsa det som dyker upp. Inga krav, ingen stress… Om jag gick en akvarellkurs däremot skulle det inte alls kännas så trevligt som det kanske gör för en del… konstigt det där. Ibland funderar jag på varför man överhuvudtaget håller på med kreativa saker, varför man inte bara gör utan fantiserar istället. Just nu och alltid har det inte varit något val för mig, så då är det väl bara att bejaka det?

Författarkurs
2 visitors online now
1 guests, 1 bots, 0 members
Max visitors today: 4 at 12:25 am UTC
This month: 19 at 09-19-2021 12:23 am UTC
This year: 19 at 09-19-2021 12:23 am UTC
All time: 64 at 01-07-2015 12:10 am UTC